Selecteer een pagina

Over Ons

Vestiquair staat voor assurantie- en hypotheekadvies en -bemiddeling en staat klaar voor uw toekomst met service en know how als belangrijkste keywords. Vestiquair begrijpt als geen ander de hedendaagse behoefte aan persoonlijk contact en maatwerkadvies en beseft volledig dat u niet de tol dient te betalen voor de enorme groeiwens en expansiedrift van grote banken, verzekeringsmaatschappijen en hypotheekverstrekkers. Wél dat u wilt investeren in een persoonlijke benadering, in expertise en in maatwerk. U bent bij Vestiquair aan het juiste adres.

Bij Vestiquair zult u nooit ervaren dat u aan uw lot wordt overgelaten want hier wordt doelgericht gehandeld en vakkundig geanticipeerd op uw grote behoefte aan transparantie. Geen jaarlijkse wisseling van de wacht, geen onpersoonlijke benadering, geen lage servicegerichtheid, geen ingesprektoon of lange wachttijden maar juist korte, persoonlijke lijnen, snelle acties en één vast aanspreekpunt. Een dienstverlener dus met een eigen aanzien in volledige onafhankelijkheid. Vestiquair doet zaken met een groot aantal hypotheekverstrekkers en verzekeringsinstanties, zet wél die extra stappen en komt alle afspraken na.

In de achterliggende gedachte van de bedrijfsnaam Vestiquair staan de woorden vestigen in combinatie met de verzorgingsgedachte centraal. Dit is ook terug te vinden in het bedrijfslogo, afgeleid van Leonardo da Vinci, dat symboliseert dat het totale financiële plaatje rondom de aanschaf of verkoop van een onroerende zaak kan worden ingevuld.  Doen wat je zegt is het motto van Vestiquair. Kwaliteit en integriteit zijn daarbij vanzelfsprekende aspecten.

Mr. Patrick Smets

Mr. Patrick Smets

Directeur / Adviseur hypotheken & verzekeringen

E: patrick@vestiquair.nl
T: +31 (0)77 354 97 96
Paul Schreinemachers

Paul Schreinemachers

Marketing

E: info@vestiquair.nl
T: +31 (0) 615091044

Historie

Vertrouwen en persoonlijke aandacht zijn ons grootste goed. Met die visie voor ogen en onder de paraplu van het gerenommeerde Makelaarskantoor Paul Schreinemachers hebben Patrick Smets en Paul Schreinemachers jr. in 2006 besloten, onder de naam Vestiquair, financiële dienstverlening aan te bieden in de breedste zin van het woord.

Makelaarskantoor Paul Schreinemachers staat natuurlijk al decennialang bekend om het persoonlijk contact en advies op maat. Vanzelfsprekend dus dat Vestiquair graag in zee is gegaan met het ervaren makelaarsteam. De makelaardij is als vanouds voortgezet onder de naam Paul Schreinemachers en Vestiquair is als erkend hypotheekadviseur en specialist op het gebied van assurantie- en hypotheekbemiddeling losgekoppeld van Schreinemachers. De doelstelling was duidelijk: een nog hogere servicegerichtheid met geborgenheid, zekerheid en integriteit als voornaamste sleutelwoorden.

Vestiquair en Makelaarskantoor Paul Schreinemachers hebben vanaf dag één de nadruk weten te leggen op een bedrijfsvoering waar ruimte is gecreëerd om toekomstgericht te denken. Met de vertrouwde gezichten van de bekwame en ervaren Paul en Marcel Schreinemachers sr, Paul Schreinemachers jr. als register-makelaar, register-taxateur en aankoopbegeleider én Patrick Smets als financieel adviseur op de specialismen assurantiën en hypotheekbemiddeling is de dienstverlening ronduit compleet geworden.

U bent van harte welkom op de Nassaustraat 1 te Venlo of op afspraak op de Parade 33 te Venlo.

Hoofdvestiging

Vestiquair B.V.
Nassaustraat 1
5911 BS, Venlo

Contact

+31 (0)77 354 97 96
info@vestiquair.nl